Recept – Erdőszéli randevú, fahéjas almával töltött burgonya krokettel

Illés Németh István és munkatársa a szegedi Stüszi Vadász Étteremben Erdőszéli randevút (vaddisznóhús és sertéshús) készít, fahéjas almával töltött burgonya krokettel.
A vadhús nem csak ízletes, de egészséges is, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag. A vadhúsok íze különböző, ez függ az állat fajtájától és attól is, hogy mely évszakban ejtették el.
http://www.illespanzio-vadaszetterem.hu/index.php?id=video-erdoszeli-randevu />http://www.torzsasztal.com/vadreceptek/erdoszeli-randevu-vaddisznohus-serteshus-burgonya-krokett.html
Szegedi szállások – ha olcsó, családias hangulatú szállást keres Szegeden, akkor Illés Hotel Szeged: http://www.illespanzio-vadaszetterem.hu/illes-hotel/szobak.html

Vélemény, hozzászólás?