Habkönnyű japán sajttorta recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

A japán sajttorta egy remegős, habkönnyű desszert, aminek az alapja a sajtkrém, a tojás, a tej és egy kevés finomliszt. Egyedi szerkezetét a felvert tojáshab adja, amit gyengéden kell a tésztába forgatni, és az alacsony hőfokon való sütése. Az íze és állaga sokkal lágyabb az amerikai stílusú társához képest. Egyes változatai készülhetnek matchával, vagy gyümölcspürékkel is, mint pl. eperrel, ami egy kellemes frissességet ad az ízvilágának.

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/habkonnyu-japan-sajttorta

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?