Erdélyi ( Kolozsvári ) rakott káposzta recept @TsabeeKitchen

Erdélyi rakott káposzta – Kolozsvári vagy Erdélyi, mindkét néven ismert szenzációs étel…Savanyú káposzta, kolbász, szalonna, sok tejföl, csak jó sülhet ki belőle! A rakott ételek legtáplálóbbika, ha ezt eszed, biztos, hogy nem maradsz éhes 🙂

Hozzávalók:
– 2 kg savanyú káposzta
– 3 fej hagyma
– 3 ek zsír v. olaj
– 20 dkg kolozsvári szalonna
– 20 dkg lángolt kolbász
– 1 kg darált sertéslapocka
– 2 gerezd fokhagyma
– 20 dkg félig megfőzött rizs
– 1 liter tejföl
– só, bors, pirospaprika, majoranna, csombor

katt ide, ha érdekel a tökéletes kenyér receptje:
https://youtu.be/3QazoReu3zY

Music: Cool Rock – Take the Lead by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution licence (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) Source: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100279 Artist: http://incompetech.com/
Our Patreon: https://www.patreon.com/tsabeekitchen/
—————————————————————————————-
Our Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/tsabeekitchen/
Instagram: https://www.instagram.com/tsabeekitchen/

#főzés #receptek #tsabeekitchen

Vélemény, hozzászólás?