Szegedi Pacal recept

http://www.torzsasztal.com

Kétféle eber létezik. Az egyik imádja a pacalt, a másik semmi pénzért nem hajlandó megenni.
A pacal megosztja az embereket és kétségkivül bizalmi ételről van szó.
Idegen helyen, étteremben, vendéglőben én sem mernék pacallal próbálkozni, hisz nem elég hogy a pacal finom, bizony az is számít, hogy milyen gondossággal készítették elő az alapanyagot, hisz a pacal, a bendő ebből a szempontból igen kényes alapanyag.
Ebben a videóban egy szegedi pacal receptetet mutatunk be.
Egy kicsit meg is bolondítjuk a pacalt, hisz készül velős pacal és pacal borjúlábbal.

Algyői Halászcsárda, Fehértói Halászcsárda,
Kiskőrössy Halászcsárda, Jobb Mint Otthon Kisvendéglő,
Stüszi Vadász Étterem

Vélemény, hozzászólás?