Rigó Jancsi recept /TT/RETRO/

Piskóta:
– 5 db tojás (L-es)
– 12 dkg kristálycukor
– 10 dkg finomliszt (BL55)
– 2 dkg kakaó (Holland)
– 1/2 csomag sütőpor (6g)
– csipet só

Sütés: alsó+ felső 180 fokon 15-16 perc
Keret mérete : 20×32 cm
Tepsi mérete: 34×43 cm

Csokis krém:
– 7 dl habtejszín (33% -os)
– 7 dkg porcukor
– 15 dkg tejcsoki (Bella márkájút használtam)
– 14 gr. porzselatin 0,6 dl vízzel elkeverve a videóban elhangzottak alapján.
– 1 ek. rum (opcionális)

Tejszínhab a csokis krémre:
– 3 dl habtejszín (33% -os)
– 3 dkg porcukor
– 1 tasak habfix (10g)

Csoki a tetejére:
– 15 dkg tejcsoki (Bella márkájút használtam)
– 1-2 ek. napraforgó olaj

Ha tetszett a videó , ne felejts el egy Like-ot nyomni, megosztani és feliratkozni! Köszi TT😉

Ha értesítést szeretnél kapni a csatornától az új videókról, koppints a harangikonra!

Vélemény, hozzászólás?