Illés Németh István és munkatársa a szegedi Stüszi Vadász Étteremben Cápaharcsát készít Dubarry módon, melyet burgonyapürével tálal.
A Dubarry módon elkészített étel lényege, hogy a natúr elősütött hússzeletre — ami lehet, pl.: borjúszelet, sertésszelet, csirkemell, hal — főtt karfiolrózsát, besamelmártást és reszelt sajtot teszünk, majd az egészet összesütjük. Mi cápaharcsa filét használtunk.
http://www.torzsasztal.com/vadreceptek/capaharcsa-dubarry-mod-burgonyapure.html
Szegedi hotelek – Illés Hotel Szeged: http://www.illespanzio-vadaszetterem.hu
Szendvicsreceptet keresel? Ez a full cuccos szendvics tele van mindenféle jóval és finomsággal, ráadásul az…
Lencseleves recept gazdagon - Hogyan készül egy finom (újévi) lencseleves gazdagon? Most megmutatjuk Nektek! A…
Hallmark Movie 2017 - Hallmark While You Were Dating (2017)- Lifetime Movies TV 2017 Hallmark…
A Eperke és barátai című amerikai-kanadai 2D-s számítógépes animációs sorozat főcímdala. Számítógéppel animált díszletekkel készült…
Hallgassatok meg egy részletet Harcos Bálint: A medve, aki a karácsonyfában lakott című könyvéből Huzella…