Egy napfényes, de még hűvös tavaszi reggelen finomabbat nehezen tudnánk elképzelni, mint a sütőből frissen kivett, langyosan meleg kenyeret reggelire. Ehhez most egy nagyszerű, magvakkal feltöltött receptet hoztunk nektek!
Alapanyagok:
– 4 dkg rozs és tönkölyliszt
– hántolt napraforgómag
– szezámmag
– méz
– élesztőpor
– chiamag
– mák
1. A liszteket, a mákot, egy csipet sót, az élesztőport és a mézet kb. 2-3 dl vízzel gyúrd egybe. Egy kissé ragadós tésztát fogsz kapni, amit egy konyharuhával lefedve hagyj kelni pár óráig.
2. A megkelt tésztát jól meglisztezett felületen felezd meg, majd a darabokat átforgatva a lisztben hosszúkásan, bagett-szerűen formázd, végül néhányszor csavard is át.
3. A napraforgómaggal, egy kevés mákkal és a szezámmaggal szórd meg a tészta tetejét, majd 180 fokon süsd aranybarnára őket.
Friss zöldségekkel, puha vajjal tökéletes reggeli lesz! 🙂
#Importance of online education #Advantages of online education #Online education #Blessings of online education #miracles…
Blended and Online Education Webinar week Day 2 1. Iwan Wopereis - Open University, The…
Mike Lambert discusses some important factors to consider when choosing an online education program and…
A panel discussion on online K through 12 education. Panelists are Amy Anderson, Dr. Kathryn…
Training for faculty to help them in Understanding and Empathizing with Student Experience in Online…
#recept #shorts #vegan Csináljunk vöröslencse dahlt🤙 Hozzávalók: 300 g vöröslencse 1 fej lilahagyma 1 nagy…