Mandulás moszkauer recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Moszkauer, más néven moszkvai sütemény, aminek semmi köze Moszkvához, viszont Párizshoz annál inkább, mivel a Florentinhoz hasonlóan francia eredetű. Ez egy régi karácsonyi klasszikus, ezért most mi is elkészítettük az ünnepek alkalmával, de bármikor megállja a helyét vendégvárónak. A ropogós, kicsit ragacsos talléroknak óriási sikere volt, még a kevésbé édesszájú kollégáknak is mosolyra állt a szájuk kóstolás után. A moszkauer készülhet dióból, mandulából, vagy ezekből vegyesen, de másféle olajos magvakból is. A lényeg a kandírozott narancs, ami megadja a jellegzetes ízét és állagát, na meg persze az elengedhetetlen olvasztott csokoládé, amibe megmártjuk a tallérok egyik oldalát. Készítsétek el ti is, imádni fogja mindenki!

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/mandulas-moszkauer

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?