Kínai édes-savanyú csirke párolt rizzsel recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Az édes-savanyú csirke egy igazán klasszikus kínai étel, amelyet a legtöbben félnek otthon megfőzni, ezért a nem túl biztató bolti szószos verzióját választják. Pedig sokkal könnyebb elkészíteni, mint gondolnánk. A mi receptünk ropogós csirkehússal, ananásszal, friss zöldségekkel készül, és látványra sem utolsó….festeni sem lehetne szebbet! Érdemes csirkecombfilét választani hozzá, mert sokkal szaftosabb és gazdagabb az íze. A szósz hozzá pikáns és masszív – a kissé szélsőségesebb ízvilágot kedvelők imádni fogják!

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/kinai-edes-savanyu-csirke-parolt-rizzsel

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?