#Házimenza | Egyszerű bagel recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Tele van vele az internet, istenítik és csodálják, de mégis mit tudhat egy lyukas zsemle? A bagel a tésztáját tekintve nem extra. Ami igazán egyedivé teszi, az az , hogy a meggyúrt, megkelesztett tésztából formált kis tésztakarikákat egy percig főzni kell sütés előtt – mégpedig gyönygöző cukros vízben. Így a bagelek külseje ropogós lesz, belsejük pedig sűrű és puha.

Cikket itt éred el: https://www.nosalty.hu/ajanlo/igy-keszits-otthon-igazi-new-york-i-bagelt-lyukas-zsemle-tortenete-receptje

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/egyszeru-bagel

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?