Házi fügelekvár recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Mint ahogy a legtöbb gyümölcsöt, a fügét is változatosan lehet elkészíteni. Ha sok fügénk van, és már nem tudunk mit kezdeni vele, remek választás egy sűrű-ragacsos fügelekvár, ami sós és édes ételekhez egyaránt remekül passzol. Elsősorban sütikhez, palacsintába, zabkására, kenyérre kenve szoktuk fogyasztani, de sajttál mellé vagy sült húshoz ugyanúgy kitűnő kísérő. Mi most vaníliával és fahéjjal megbolondítva készítettük, de rummal és más karakteres fűszerekkel is pompás édesség lehet. Ráadásul érdemes többet készíteni belőle, mert ajándéknak is igazán különleges.

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/hazi-fugelekvar

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?