Édes chiliszósz recept

Az édes chiliszósz az, ami nem hiányozhat a kamrámból. Nagyon sokszor használom szendvicsekbe, főzéshez, pl. tésztákhoz is. Azért klassz a házi készítés, mert a saját ízlésünk szerint állíthatjuk be a csípősségét, bátran kísérletezhetünk benne különböző paprikákkal. Ez az édes, kicsit ragacsos, thai ízvilágot idéző chili szerintem kötelező a csípős rajongóknak. A pontos recept és készítése a leírásban, lentebb. ⬇

📽️ A videóhoz felirat is elérhető, csak kapcsold be fent.

Nézz még több receptet képekkel a weboldalamon itt: http://annuskam.hu/

◽ ◽ ◽ Még több tartalomért ◽ ◽ ◽
Iratkozz fel a csatornámra itt: http://bit.do/e8KD6
Ha megnyomod a 🔔 csengőt, kapsz értesítést az új videóról.
Kövess Facebookon is itt: https://www.facebook.com/wannuskam/
Kövess Instagramon is itt: https://www.instagram.com/wannuskam/

💡 Tipp:
Én a paprikamagokat szeretem kihagyni, a bolti verziókban pedig szinte mindig benne van. Félreértés ne essék, nagyon szeretem a készen megvásárolható termékeket is, de a házinak megvan az az előnye, hogy szabadon kísérletezhetünk az izgalmas, sokszínű csilipaprikákkal is.
Én sót szándékosan nem teszek bele. Egyrészt elég intenzív ízű így is, másrészt az ételekbe nem szeretnék vele plusz sót tenni. Természetesen, nyugodtan készítheted sósan, ha neked úgy szimpatikusabb.

▶ RECEPT
https://annuskam.hu/edes-chiliszosz/

#annuskám #recept #chiliszosz

Vélemény, hozzászólás?