A WOKBAN SÜTÉS TITKAI — Sült szárzeller magvakkal (gyors RECEPT)

Hogyan készítsünk kínait speciális alapanyagok nélkül? Hogyan tehetjük ellenállhatatlanná a zöldségeket? Mit esznek és hogyan főznek a kínaiak a hétköznapokban.
Észrevettem, hogy sokkal több zöldséget fogyasztok Kínában, azért, mert itthon a főzeléken és a levesen kívül talán más elkészítési módját nem is ismerjük. Ahogy a videóra készültem, rájöttem, hogy itthon sem nagy ördöngösség elkészíteni ezeket az ételeket.
Egy kis gyorstalpalóban és a sült szárzeller receptjén keresztül bemutatom nektek a wokban sütés alapjait magyar módra, amivel mi is otthon, bármikor feldobhatjuk az étkezőasztalt. Ez ismét egy olyan recept, aminek a hozzávalóit Magyarországon is könnyedén be tudjuk szerezni.

Elérhetőség:
facebook: https://www.facebook.com/RitaKinaban/
Insta: https://www.instagram.com/ritavizer/

1:02 A kínai sütés titkai
3:08 Sült zellerszár magvakkal recept

A zöldségek wokban elkészítésének lényege: Nagy láng használata, a serpenyő előhevítése.
Vékonyra vágott zöldségek (hogy ne legyen nyers),
adott esetben előforrázás.
#recept #kínaikonyha #ritakínában #Kína

Vélemény, hozzászólás?