Tippek Trükkök

10 TRÜKK, Amivel a Vidámparki Játékok ÁTVERNEK TÉGED! (Majális, Falunap, Karnevál)[LEGJOBB]

NÉZD MEG A LEGÚJABB FELTÖLTÉSEKET ITT ▶️▶️▶️ https://www.youtube.com/watch?v=mFMXbnW2iKk&list=PLeLkJfGrgDek6NhVvw7CjHf4j7Brp6KR7
10 TRÜKK, Amivel a Vidámparki Játékok ÁTVERNEK TÉGED! (Majális, Falunap, Karnevál)[LEGJOBB]
▶MÉG TÖBB TOP 10 VIDEÓ ITT▶▶▶https://goo.gl/aWhb0c ◀◀◀

A vidámparkok, falunapok, majálisok és egyéb karneválok sok mindenben hasonlítanak egymásra, de legfőképpen abba, hogy ezen helyek mindegyikén megtalálhatóak azok a játékok, ahol néhány száz forintért és egy egyszerűnek tűnő feladat elvégzéséért cserébe hatalmas plüssfigurákat és egyéb díjakat nyerhetünk. Nos ezek a nyereményjátékok természetesen úgy vannak kitalálva, hogy azok egyszerűnek tűnnek, de a valóságban ezeken a játékokon bármit is nyerni szinte lehetetlen, ezért a mai videóban 10 olyan trükköt hoztam nektek, amiről a vidámparkok nem akarják, hogy tudd.

A darts
Ebben a bizonyos játékban semmi más feladatod nincs mint 3 darab dart nyíllal 3 darab lufit kipukkasztani. Nos a lufik elég szorosan vannak egymás mellé felsorakoztatva, így első ránézésre esélytelennek tűnhet az, hogy ne nyerj ezen a játékon.

A peca
A gyerekek körében eléggé népszerű pecás játék egy olyan játék, amin egészen egyszerűen lehetetlen veszíteni.
Tulajdonképpen semmi más dolga nincs az embernek, mint az úszkáló kacsák, vagy halak közül egyet a pecabot végén lévő kampóra felakasztani és már jöhet is a nyeremény.

A kosárlabda
Talán most azt gondolod, hogy a sokéves kosárlabdázás majd segít neked abban, hogy megnyerd a főnyereményt ezen a játékon, de jobb ha tudod, hogy ez egy eléggé rossz feltételezés.
Első ránézésre ezeknél a kosárra dobós játékoknál minden jónak tűnhet, de ha az ember közelebbről is megvizsgálja ezt, akkor van néhány dolog, ami ismét nem a mi javunkat szolgálja.

A gumilabdás vödrös játék.
Egy másik elterjedt karneválokon és egyéb rendezvényeken megtalálható nyereményjáték, ahol tulajdonképpen annyi a feladatunk, hogy három labdából kettőt úgy dobjunk bele a vödörbe, hogy azok ne pattanjak ki.
Annak érdekében, hogy meggyőzzenek arról, hogy a nyerés nem lehetetlen a pult mögött álla személy bemutatja, hogy a labdát lehetséges úgy a vödörbe beledobni, hogy az ne pattanjon ki.

Az üvegdobálós játék.
Talán az egyik legismertebb vidámparki nyereményjáték, ami rengeteg embert vonz magához, ami az egyszerű feladat látszatának köszönhető.
A játékkal semmi probléma nem lenne abban az esetben, ha a labdák nehezebbek lennének, mint a piramis alakban egymásra pakolt üvegek, vagy konzervek.

A gyűrűdobálós játék
Hatalmas plüssmacik sokaság vár rád abban az esetben ha ezen a játékon sikerül a több száz kihelyezett üveg egyikére rádobnod a műanyag karikát úgy, hogy az az üveg nyakán maradjon.
A feladat egyszerű de a ma felsorolt játékok közül talán ezt a legnehezebb megnyerni.

A céllövölde
3 pálcás plüssmaci, 15 pálcás iphone 5, 50 pálcás luxusvilla…
A céllövölde a majálisok kedvence, ahol a gyerekek és felnőttek is egyaránt sorba állnak, hogy jobbnál jobb dolgokat nyerjenek.

A kötéllétra
Egy másik ismert ügyességi játék az a kötéllétrára mászás.
Itt semmi más dolgod nincs, mint egy olyan majdnem vízszintes kötéllétrán végigmászni és a végén található harangot megcsengetni, ami a legkisebb egyensúlyvesztésre átfordul veled együtt.

teljes filmek magyarul

Recent Posts

Group Insurance: Group Insurance latest letter of Finance Division Sindh for Pay to Pensioners

Stay informed with the latest update from the Finance Division Sindh regarding Group Insurance pay…

40 perc ago

Swann Motorcycle Insurance ad 2013

Swann Insurance is passionately providing motorcycle insurance to bike lovers throughout Australia for over 50…

40 perc ago

Why I Invest in This Policy? Best investment in my LIFE

2024 Best Rs1 crore Term Policy: https://bit.ly/Term_Insurance1 BEST Health Insurance https://bit.ly/Health_Insurance1 In this video, I…

40 perc ago

Reality Of Life Insurance

🎶 Follow BANDMAN KEVO TO LEARN MORE ​⁠ ➡️ CREDIT A.I SOFTWARE 🤫: https://t.me/creditsoftware ➡️…

41 perc ago

പോസ്റ്റ് ഓഫീസ് ഇൻഷുറൻസ് 755 രൂപ നൽകിയാൽ 15 ലക്ഷഇൻഷുറൻസ്| IPPB insurance | Post office insurance

പുതിയ പോസ്റ്റ് ഓഫീസ് ഇൻഷുറൻസ് 2024 | 799 രൂപ നൽകിയാൽ 15 ലക്ഷത്തിന്റെ ഇൻഷുറൻസ് പ്രസവം, പനി, മറ്റ്…

41 perc ago

Main is ki behen hoon! | Kurulus Osman Urdu #shorts

To watch "Kurulus Osman Urdu | Season 4 - Episode 93": 👉 https://youtu.be/HIYNyc-nDBQ To Subscribe…

41 perc ago